Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πονίτκα: «Είμαστε η σταχτοπούτα του τουρνουά» (video)

 

Ο πρωταγωνιστής της Πολωνίας σήμερα (14/09) στη νίκη της επί της Πρωταθλήτριας Σλοβενίας, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα της χώρας του.

Η παρέα του απίστευτου Ματέους Πονίτκα (triple-double) παρόλο που έχασε διαφορά 22 πόντων απέναντι στη συγκλονιστική στην επανάληψη Σλοβενία, βρήκε την ισορροπία της και “έκλεισε” ραντεβού για τα ημιτελικά με το τελικό 90-87, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ματέους Πονίτκα στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την πρόκριση της Πολωνίας στα ημιτελικά του Eurobasket:

«Πρέπει να το παραδεχτώ, δεν περίμενα να παίξουμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο! Ήμασταν μπροστά με 20 πόντους απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ήταν εντυπωσιακά, ξέρω ότι η Σλοβενία έχει τρομερούς παίκτες, άρχισαν να μας πιέζουν στην τρίτη περίοδο. Γύρισαν στο παιχνίδι… Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ότι δεν πρέπει να κάνουμε βήμα πίσω, δεν έχουμε την εμπειρία… Όλα για μένα είναι ξεκάθαρα. Νομίζω πως η ομάδα μου έβγαλε ενέργεια και καρδιά, είμαι περήφανος για όλη την ομάδα μου. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Κάθε τουρνουά έχει την Σταχτοπούτα του. Είμαστε η Σταχτοπούτα αυτή την στιγμή».

Για το “triple double” που έκανε, είπε:

«Αυτή την στιγμή δεν έχω καταλάβει τι έγινε. Αύριο ρωτήστε με! Ακόμα έχω το μυαλό μου στο παιχνίδι, σκέφτομαι τον λόγο που χάσαμε διαφορά 20 πόντων. Είμαι χαρούμενος, είναι το πρώτο triple-double της ζωής μου, είναι τέλειο συναίσθημα. Αύριο θα νιώθω καλύτερα! Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε γιατί στο τέλος της ημέρας, όλοι θυμούνται τους νικητές».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More