Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Πυρά” ΚΚΕ για την ομιλία Μητσοτάκη στη Ρόδο

Τα «πυρά» της Τομεακής Επιτροπής Δωδ/σου του ΚΚΕ συγκέντρωσε η χθεσινοβραδινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Ρόδο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Για ενεργό «συμβόλαιο εμπιστοσύνης» έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο, αναφερόμενος στα «έργα και τις ημέρες» της διακυβέρνησης της ΝΔ, ζητώντας από τον λαό της Ρόδου να το στηρίξει ξανά.

Ξέρει πολύ καλά ο λαός της Ρόδου, όπως και της υπόλοιπης Ελλάδας ότι όποιον «σωτήρα» κι αν επέλεξε κάθε φορά να τον απαλλάξει από την αντιλαϊκή βαρβαρότητα του άλλου, η ζωή του μόνο χειρότερη έγινε. Σταθερά και ανοδικά.

Σταθερά βλέπει το Νοσοκομείο του να διαλύεται. Σήμερα δεν μπορεί καν να γίνει κανένα τακτικό χειρουργείο.

Να βλέπει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας να την αποτελειώνουν με το νέο ΕΣΥ, αλλά να του λένε ότι η Υγεία είναι από τις προτεραιότητες της ΝΔ. Απέδειξαν εξάλλου με 35.000 νεκρούς στην περίοδο της πανδημίας, ποιον κράτησαν όρθιο, ποιον αιμοδότησαν, τον ιδιωτικό τομέα που θησαύρισε. Η εξαγγελία για το Ακτινοθεραπευτικό και των προσλήψεων που θα…γίνουν, ίσως θεωρούν –μάταια όμως- ότι είναι το «χρυσό» χάπι για να ξεχάσουν οι νησιώτες, έστω για 10 μέρες την τραγική κατάσταση στην Υγεία.

Δεν μπορούν να κάνουν το μαύρο άσπρο στην ακρίβεια , που καμιά πετσοκομμένη σύνταξη, κανένας μισθός στα μέτρα της εργοδοσίας και τις αντοχές της οικονομίας δεν μπορεί ν’ αντέξει. Κι ας δουλεύουν οι εργαζόμενοι από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς ρεπό, χωρίς Κυριακές Αργίες, σε συνθήκες εξουθένωσης για να σηκώνουν ψηλά τα ρεκόρ της τουριστικής και κάθε είδους καπιταλιστικής ανάπτυξης».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More