Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Ανάστατος ο Μυλοπόταμος από τη δολοφονία 22χρονου -Παραδόθηκε ο δράστης

 Aνάστατος παραμένει o Μυλοπόταμος Ρεθύμνου, από τη δολοφονία ενός 22χρονου από 44χρονο δράστη που τον πυροβόλησε με πιστόλι, την ώρα που το θύμα βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης, γνωστός στις αρχές, τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο, έβγαλε πιστόλι και άρχισε να τον πυροβολεί, ενώ εξαφανίστηκε μετά το φονικό και πλέον αναζητείται από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή. Το τοπίο σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα παραμένει θολό, ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κτηνοτροφικές διαφορές, εξετάζεται όμως το ενδεχόμενο να υπάρχει και κάτι βαθύτερο.

Το έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιός, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στον δρόμο. Κάποια στιγμή, ο δράστης έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τον 22χρονο από κοντινή απόσταση.Ο άτυχος νεαρός κατέρρευσε μέσα σε μία λίμνη αίματος και άφησε την τελευταία του πνοή πριν φτάσει ασθενοφόρο.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατό του.

Ο 22χρονος, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο 44χρονος παραδόθηκε στις 11.05 στην Αστυνομία στο Ρέθυμνο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

 

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More