Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σιδηρόκαστρο: Με λαμπρότητα η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και στο Σιδηρόκαστρο.

Στην έδρα του Δήμου Σιντικής εορτάστηκε με κάθε τιμή και λαμπρότητα η 25η Μαρτίου και ο ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου.

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου και εν συνέχεια Δοξολογία από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριο. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Ιντζές.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων και στη συνέχεια η μεγάλη παρέλαση στο κέντρο του Σιδηροκάστρου.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ανέφερε: «Σήμερα, η Ελλάδα μας, όλοι οι Έλληνες, τιμούμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του Σιδηροκάστρου, αλλά και σε όλες τις παρελάσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο μας, τις Φιλαρμονικές μας, τη μαθητιώσα νεολαία και τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τα μέλη των πολιτιστικών μας συλλόγων και των χριστιανικών μαθητικών ομάδων, που παρήλασαν με περηφάνια και καμάρι. Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά Έλληνες!».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More