Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην κορυφή η εκπληκτική Δανία-Δεν της έκανε το χατίρι το Ισραήλ

 

Η Αυστρία, τα βρήκε σκούρα στο Πάρκεν, καθώς ηττήθηκαν με 2-0 από τους εκπληκτικούς Δανούς, παραμένοντας στην τρίτη θέση. Στον άλλο όμιλο, η Ισλανδία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, ισοφαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους και παρέμεινε στη δεύτερη θέση.

Δανία-Αυστρία 2-0

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Δανία. Η πρώτη καλή στιγμή, ήταν στο 19ο λεπτό, όταν ο Μέλε έβγαλε καλή σέντρα από τα δεξιά, με τον Όλσεν να πιάνει την κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Στην επόμενη φάση ήρθε και το γκολ για τους Δανούς. Ο Γουντ άνοιξε το σκορ εξ επαφής, μετά από ασίστ του Μέλε. Στ0 37ο λεπτό, η Δανία διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Γουίντ, σέρβιρε στον Όλσεν, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι πίεζαν για την επίτευξη και τρίτου γκολ που παραλίγο να το πετύχουν στην τελευταία φάση του ματς. Ο Έριξεν με εξαιρετικό σουτ, έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος για την ομάδα του, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ισλανδία-Ισραήλ 2-2

Η Ισλανδία από νωρίς άνοιξε το σκορ. Μόλις στο 9ο λεπτό, με κεφαλιά του Θορσέινσον που “κρέμασε” τον Μαρσιάνο και κατέληξε στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, είχαν ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία. Στην αντεπίθεση, ο Σίγκουρντσον βγήκε τετ-α-τετ αλλά ο πορτιέρο του Ισραήλ είπε “όχι”. Στο 35ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα. Το σουτ του Σαφούρι βρήκε στον Γκρέταρσον και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ισλανδοί μπήκαν δυνατά, παίρνοντας ξανά το… πάνω χέρι στο ματς με σουτ του Χέλγκασον. Το Ισραήλ όμως απάντησε ξανά, με την κεφαλιά του Πέρετς στο δεύτερο δοκάρι, που ο τερματοφύλακας των Ισλανδών έβγαλε με το γόνατο, όμως μετά από υπόδειξη του VAR το γκολ μέτρησε, καθώς η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή.

Το άρθρο Στην κορυφή η εκπληκτική Δανία-Δεν της έκανε το χατίρι το Ισραήλ εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More