Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Κρήτη ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης και συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη πραγματοποίησε ο Ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος, Κωνσταντίνος Καρνάζης, στο πλαίσιο των δράσεων δρομικών εμπειριών που διοργανώνει. 

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των τρόπων συνεργασίας του ομογενούς υπερμαραθωνοδρόμου με την Περιφέρεια Κρήτης για την περαιτέρω προώθηση της Κρήτης, η οποία αποτελεί διακριτό τουριστικό προορισμό με παγκόσμια απήχηση.

Ο κ. Καρνάζης επισκέφτηκε τις τελευταίες ημέρες την Κρήτη για πρώτη φορά στη ζωή του και εντυπωσιάστηκε από το μοναδικό τοπίο και τις εναλλαγές του. Τα συγκεκριμένα στοιχεία, άλλωστε, είναι και εκείνα που ενισχύουν την πρωτοβουλία του να δημιουργήσει πακέτα με «δρομικές εμπειρίες» (run tour experiences) που θα αφορούν όλη την Κρήτη και την προώθησή της στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκε επίσης, η δυνατότητα προώθησης της Κρήτης και μέσω του κρητικού διατροφικού προτύπου, καθώς επίσης η δυνατότητα συμμετοχής του αθλητή σε μελλοντικές εκδηλώσεις αθλητικού τουρισμού της Κρήτης και η περαιτέρω προβολή της Κρήτης μέσω των εντυπώσεων που θα μεταφέρει ο κ. Καρνάζης από το ταξίδι του στην Κρήτη, στις Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο. 

(Επιμέλεια Χρυσάνθη Φραντζεσκάκη, πηγή Περιφέρεια Κρήτης-φωτό Περιφέρεια Κρήτης)

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More