Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη Βουλιαγμένη ο Νικολαϊδης

 

Ο 23χρονος φουνταριστός επιστρέφει στην Ελλάδα για χάρη του ΝΟΒ.


Ο Δημήτρης Νικολαΐδης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπαντάου Βερολίνου θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την ομάδα της Βουλιαγμένης.
Ο φουνταριστός προέρχεται από τον ΠΑΟΚ ενώ έχει παίξει και σε Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε δύο νταμπλ αλλά και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στη Γένοβα το 2018.

Οι δηλώσεις του 23χρονου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος, καθώς θα αγωνιστώ την επόμενη χρονιά στον ΝΟ Βουλιαγμένης, μια ιστορική ομάδα με πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη και πολύ μεγάλη προσφορά στην Ελληνική υδατοσφαίριση, που οι παράγοντες της σέβονται και τιμούν το άθλημα μας. Είχα σοβαρές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά όπως ανέφερα η επιλογή μου για την Βουλιαγμένη ικανοποιούσε όλες τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις μου, σε όλους τους τομείς. Πιστεύω να ανταπεξέλθω σε όλες τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, που από την από την αρχή με έκαναν να νιώσω μέλος αυτής της μεγάλης και σημαντικής οικογένειας του Ομίλου και να δώσω τον καλύτερα μου εαυτό για την κατάκτηση τίτλων και επιτυχιών!»

Το άρθρο Στη Βουλιαγμένη ο Νικολαϊδης εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More