Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον πάγκο της Γαλλίας μέχρι και το 2024 ο Ντεσάμπ

 

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός προπονητής οδήγησε το βράδυ της Κυριακής (10/11) τη εθνική του στην επικράτηση επί της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ με 2:1 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας μέχρι και το Euro του 2024, μετά και την πρόκριση της ομάδας του επί της Αγγλίας, σύμφωνα με την “Parisien”.

Η μεγάλη αυτή νίκη και το εισιτήριο για τα ημιτελικά που πήραν οι Γάλλοι, ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του και επεκτείνει αυτόματα τη συνεργασία του με την ομοσπονδία μέχρι και την τελική φάση του Euro 2024. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα ήθελαν τόσο ο ίδιος ο Ντιντιέ Ντεσάμπ όσο και η ομοσπονδία της χώρας που είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον ίδιο έχοντας δει την εθνική τους ομάδα να κερδίζει μαζί του ένα Μουντιάλ (2018) και ένα Nations League (2021).

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του προημιτελικού με την Αγγλία, ο ίδιος δήλωσε

«Όλα στην ώρα τους. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνεις τους στόχους που σου έχει θέσει ο πρόεδρος, είναι χαρούμενος και φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι στην Γαλλία, αλλά μου αρέσει να απολαμβάνω αυτό που έχουμε πετύχει και πάλι, αυτό είναι, να είμαστε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες τέσσερις ομάδες του κόσμου. Τώρα σκέφτομαι το παιχνίδι της Τετάρτης (14/12), τίποτα περισσότερο».//

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More