Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τονάλι: «Το περιβραχιόνιο μου φέρνει μεγάλη συγκίνηση»

 

Ο Ιταλός μέσος της Μίλαν μίλησε, μετά τη νίκη επί της Έμπολι (3-1), για το… απίστευτο φινάλε στην αναμέτρηση, τη “δύναμη” που βρήκαν οι “ροσονέρι” για να σκοράρουν λίγο μετά από όταν δέχθηκαν το γκολ και για τους τραυματισμούς των συμπαικτών του.

Ο Σάντρο Τονάλι, μιλώντας στο κανάλι της Μίλαν, εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνηση που ένιωσε, φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά και για την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Νάπολι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν κάπως περίεργο το τέλος. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς να σκοράρουμε. Όταν βρήκαμε το γκολ, δεχθήκαμε κιόλας στα δύο τελευταία λεπτά, όμως δεν πτοηθήκαμε. Μας έκανε να σκεφτούμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά το δεύτερο γκολ, είχαμε τη “δύναμη” να κάνουμε και το 3-1. Ήρθαμε από την ήττα με τη Νάπολι που μας πλήγωσε, σήμερα κερδίσαμε ως μεγάλη ομάδα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το περιβραχιόνιο είναι μεγάλη συγκίνηση, χαίρομαι. Αν μπορούσα να το έχω με άλλον τρόπο, χωρίς τους τραυματισμούς… Λυπάμαι για τους Σιμόν (σ.σ. Κιάερ), Άλεξ (σ.σ. Σάλεμακερς) και Ντάβιντε (σ.σ. Καλάμπρια)».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More