Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, θα είναι στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο γνωστός Γορτύνιος δημοσιογράφος, οικονομολόγος και πρόεδρος των Ελλήνων αθλητικών συντακτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Την υποψηφιότητά του, γνωστοποίησε απ’ την κοινότητα που γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Βυζίκι Γορτυνίας.

Μάλιστα, μίλησε απ’ τα σκαλιά του δημοτικού σχολείου (νυν Λαογραφικό Μουσείο), όπου και έμαθε την αλφαβήτα.

” Ήθελα με αυτή την ενέργεια,  να τιμήσω τις ρίζες μας, που αποτελούν την αναφορά  όλων των Γορτυνίων. Και ταυτόχρονα μαζί με όλες και όλους τους Γορτύνιους,  να μπούμε στο χορό για την αναγέννηση του δήμου μας,  σε ένα κλίμα ενότητας και συνεργασίας.  Ειλικρινά δεν πάει άλλο. Προχωράμε λοιπόν με άλλο αέρα. Γιατί έχουμε καθήκον στον τόπο μας.  Και θα τα καταφέρουμε ”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Θεοδωράκοπουλος, που εργάστηκε για πολλά χρόνια με επιτυχία, στην ΕΡΤ.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, έχει ασχοληθεί ενεργά με τον πρώτο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, αφού έχει διατελέσει δήμαρχος Πεύκης (2006 – 2010), αλλά και στο δ.σ. και στην εκτελεστική επιτροπή της ΚΕΔΕ (2011 – 2014).

Έχει ουκ ολίγες εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορα ευρωπαικά και παγκόσμια όργανα της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Έχει συγγραφικό έργο, ενώ ο στίβος είναι η μεγάλη του αγάπη.

Είναι νυμφευμένος και έχει μία κόρη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More