Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Πρόσληψη 48 ατόμων μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο

Την αποτελεσματικότητα και τη συνεργασία ζήτησε ο Δήμαρχος Φλώρινας Βασίλειος Γιαννάκης από τους 48 επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας με τους οποίους συναντήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου.

“Στόχος αυτής της συνεργασίας, όπως είπε ο κ. Γιαννάκης είναι “να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο, από την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας”.

Επεσήμανε δε ότι “Το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, με το οποίο, από σήμερα, προσλαμβάνεστε, κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, προσπαθούμε να βγάλουμε και νέες θέσεις, προσπαθούμε να βγάλουμε μόνιμες θέσεις, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να καταπολεμήσουμε όσο είναι δυνατόν την ανεργία που πλήττει την περιοχή μας”.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας κ.κ. Παναγιώτης Νώτας, Νικόλαος Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Σακουλέβας, Νικόλαος Μουρατίδης, Βασίλειος Χατζητιμοθέου, Βασίλειος Νίκλης και Σοφία Φουδούλη, οι διευθυντές των υπηρεσιών και υπηρεσιακοί παράγοντες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More