Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φλώρινα: Υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ ΕΒΕ και Κέντρου κοινωνικής πρόνοιας

Υπογράφηκε σήμερα το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕ Φλώρινας και του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας. Στόχος του συμφώνου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης, είναι να γνωρίσουν τα παιδιά από κοντά τις επιχειρήσεις της Φλώρινας, να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να δημιουργήσουν ενδεχομένως τις δικές τους επιχειρήσεις και να βγούνε αύριο μεθαύριο στην αγορά εργασίας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, Γιάννης Παρδάλης, τόνισε την αναγκαιότητα τέτοιων συνεργασιών μεταξύ του κέντρου, φορέων της περιοχής, των επιχειρηματιών, αλλά και του ΕΒΕ της Φλώρινας, προκειμένου να προωθήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας στην αγορά εργασίας, αλλά και την ενημέρωση για την υλοποίηση της δικιάς τους επιχείρησης το πρόγραμμα των επαγγελμάτων που μπορούν να οδηγήσουν στην απορρόφηση στην αγορά εργασίας .
Στην υπογραφή παρευρέθηκε και η Διευθύντρια του Κέντρου, Ολυμπία Τσάτσα, η οποία εξήρε την προσπάθεια του ΕΒΕ Φλώρινας γι’ αυτή την πρωτοβουλία, να δώσει βήμα και φωνή και στα παιδιά που φιλοξενούνται στο κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More