Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φρεντ: «Θέλω να δω τον Μέσι να κλαίει»

 

Ο πρώην διεθνής με την “σελεσάο” επιθετικός, δήλωσε πως επιθυμεί έναν ημιτελικό ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή που στο τέλος θα κάνει τον αρχηγό της “αλμπισελέστε” να… λυγίσει.

Ο Φρεντ, παραδέχτηκε ότι θέλει η χώρα του να αντιμετωπίζει την Αργεντινή στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να δει τον Λιονέλ Μέσι να “κλαίει”.

Η “σελεσάο” θα αντιμετωπίσει την Κροατία στον προημιτελικό της Παρασκευής (17:00) και μια νίκη για τους παίκτες του Τίτε θα τους φέρει αντιμέτωπους είτε με την Αργεντινή είτε με την Ολλανδία στα ημιτελικά.

Η Βραζιλία μπορεί να χρειαστεί να νικήσει την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στην διαδρομή για τον τελικό. Μετά την ήττα του πρώτου αγώνα από τη Σαουδική Αραβία, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι κέρδισε τα τρία τελευταία παιχνίδια της με το Μεξικό, την Πολωνία και την Αυστραλία.

Ο Μέσι ήταν βασικός παράγοντας σε αυτές τις νίκες αφού πέτυχε δύο γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, ανεβάζοντάς τον στα τρία συνολικά για το τουρνουά. Ωστόσο, ο πρώην σέντερ φορ της Βραζιλίας, Φρεντ, ανυπομονεί να δει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να κλαίει στον ημιτελικό, εάν η χώρα του αντιμετωπίσει την Αργεντινή.

«Θέλω τον ημιτελικό Βραζιλίας-Αργεντινής. Θέλω σύγχυση, αναταραχή, πέναλτι του Νεϊμάρ, κλάμα Μέσι», είπε χαρακτηριστικά στο ESPN.//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More