Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Squid Game: Το Netflix επιβεβαίωσε τη 2η σεζόν

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game) έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, κερδίζοντας επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς. Έσπασε ακόμη το ρεκόρ τηλεθέασης πρωτοεμφανιζόμενης σειράς στην υπηρεσίας streaming, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του «Bridgerton».

«Είμαι σε συνομιλίες με το Netflix για την διάρκεια της 2ης καθώς και της 3ης σεζόν», είχε πει τον Δεκέμβριο ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk σύμφωνα με τους Korea Times. Ο χρόνος λοιπόν έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την προβολή της 2ης σεζόν του «Squid Game» από το Netflix. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων… Στην επίσημη σελίδα της δημοφιλούς πλατφόρμας στο Twitter, έχει ανέβει το πρώτο teaser και συνοδεύεται και από ένα μήνυμα του Hwang Dong-Hyuk, δημιουργού της σειράς.

Red light… GREENLIGHT!

Squid Game is officially coming back for Season 2! pic.twitter.com/4usO2Zld39

— Netflix (@netflix) June 12, 2022

Ο δημιουργός του «Squid Game» αποκαλύπτει ότι στην 2η σεζόν θα δούμε και έναν νέο ήρωα… Στα νέα επεισόδια, θα γνωρίσουμε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su.

«Μας πήρε 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή τον πρώτο κύκλο του Squid Game. Αλλά χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για το Squid Game να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών. Ως ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός του Squid Game θέλω να απευθυνθώ στους φανς σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά.

Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Η δεύτερη σεζόν έρχεται. Ο άνδρας με το κοστούμι με το ddakji ίσως επιστρέψει. Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για έναν εντελώς καινούριο κόσμο», έγραψε ο Hwang Dong-Hyuk.

Πηγή: Variety

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More