Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άβιλα: «Θέλω πάντα να κερδίζω, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα»

 

Πολύ καλή ευκαιρία χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ισπανός δεξιός μπακ που έκανε ντεμπούτο στο χθεσινό φιλικό των “ερυθρόλευκων” στο ματς με την Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-1).

Ο 24χρονος Ίβηρας στις δηλώσεις του για τις πρώτες του εντυπώσεις για την νέα του ομάδα είπε ότι έχει την νοοτροπία του νικητή ότι θέλει πάντα να κερδίζει και δεν αποδέχεται εύκολα την ήττα.

Ο Άβιλα επίσης επεσήμανε ότι πριν έρθει στον Ολυμπιακό δεν είχε μιλήσει με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή, ωστόσο είχε ακούσει τα καλύτερα για την ιστορία του συλλόγου και τους φιλάθλους του από το περιβάλλον του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρόλευκων”:

«Δεν είχα μιλήσει με κανέναν παίκτη αν και οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες για τον Ολυμπιακό. Είχα ακούσει τα καλύτερα και για την ιστορία του αλλά και για τους φιλάθλους του. Ήταν για εμένα πολύ καλή ευκαιρία να έρθω στον Ολυμπιακό. Μπροστά μας τώρα έχουμε πολλή δουλειά».

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που στοχεύει μόνο στις νίκες, που θέλει μόνο να κερδίζει. Ποιες είναι οι σκέψεις σου γι’ αυτό;

«Κι εμένα το μυαλό μου εκεί είναι, αυτή τη νοοτροπία έχω. Είμαι ένας παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα».

Το άρθρο Άβιλα: «Θέλω πάντα να κερδίζω, δεν δέχομαι εύκολα την ήττα» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More