Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρτα: Άφαντος ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του και πυροβόλησε τη γυναίκα του

Άφαντος παραμένει ο 29χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αστροχώρι Δήμου Γ. Καραϊσκάκη  Άρτας. Θύμα ο 75χρονος πεθερός του ο οποίος μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο δράστης νωρίς το απόγευμα είχε πάει στο σπίτι του πεθερού του όπου το τελευταίο διάστημα διέμενε η 34χρονη εν διαστάσει  σύζυγός του μαζί με το δίχρονο αγοράκι τους.

Ο 29χρονος κτηνοτρόφος κατάγεται από  διπλανό χωριό- το Μεσόπυργο-  και σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά ζήτησε να δει το παιδί του που σύμφωνα με εισαγγελική εντολή μπορούσε να βλέπει  σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και με την παρουσία τρίτου.

Η επίσκεψη εξελίχθηκε σε έντονη λογομαχία και ο 29χρονος πυροβόλησε εναντίον της συζύγου του, αλλά αστόχησε και η 34χρονη πρόλαβε να μπει στο σπίτι καλώντας σε βοήθεια. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο κατά του πεθερού του τον οποίο σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές.

Ακολούθως μπήκε στο αυτοκίνητό του με κατεύθυνση προς Αιτωλοακαρνανία. Καθ΄ οδόν φέρεται να συνάντησε συγχωριανό του στον οποίο ανέφερε ότι ανέβηκε στο βουνό λόγω οικογενειακών προβλημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία που συνεχίζει τις έρευνες εντόπισε στο σημείο αυτό  το αυτοκίνητό του δράστη.

Η Αστυνομία χτενίζει την περιοχή και έχει στήσει μπλόκα στους γειτονικούς νομούς Αιτωλοακαρνανίας και Καρδίτσας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More