Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έγινε ο Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Γερνανίου – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το Δημοτικό του Σκινέ – Φουρνέ

Χτύπησε σήμερα το κουδούνι και πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Δημοτικό Σχολείο Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, μετά από μία εβδομάδα καταλήψεων από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Μετά από συλλογικές προσπάθειες και τη μετεγγραφή δύο μαθητών, το σχολείο αναβαθμίστηκε εκ νέου σε 6θέσιο, με αποτέλεσμα την παύση των κινητοποιήσεων και της αποχής.

Στην τελετή του Αγιασμού, παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη όπου , μεταξύ των άλλων, ανέφερε: “…είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε ένα από τα δύο Σχολεία του Δήμου μας, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Αγιασμός για την έναρξη της Σχολικής χρονιάς μετά από ενέργειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων».


Προβληματισμός για το Δημοτικό Σχολείο Σκινέ – Φουρνέ

Και μπορεί το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σχολείο να λύθηκε, ωστόσο παραμένει στο Δημοτικό Σχολείο Σκινέ—Φουρνέ, που τελεί ακόμα υπό κατάληψη, αφού από 6θέσιο υποβαθμίστηκε σε 4θέσιο. Μετά από κοινές προσπάθειες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Δήμου και φορέων της περιοχής αναβαθμίστηκε σε 5θέσιο, γεγονός που δεν ικανοποιεί τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καθοριστεί το πεδίο και η μορφή κινητοποιήσεων. Πάντως, το σχολείο θα τελεί υπό κατάληψη τουλάχιστον και μέχρι την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More