Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκθεση Αγροτικών και Βιοτεχνικών Προϊόντων στα Σέρβια Κοζάνης

Το διήμερο 11 και 12 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στα Σέρβια Κοζάνης και στο χώρο του “Τούρκικου Σχολείου”, έκθεση τοπικών αγροτικών και βιοτεχνικών προϊόντων.

Η έκθεση αυτή είχε πραγματοποιηθεί στο παρελθόν και επιστρέφει και πάλι με στόχο την προβολή των προϊόντων της περιοχής.

«Πρόκειται για μια έκθεση που επανεκκινείται, καθώς είχε πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν», όπως ανέφερε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3, ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου, πρόεδρος ομάδας παραγωγών Ακρόδρυων, και πρόσθεσε: «είμαστε νεοσύσταση ομάδα, ασχολούμαστε κυρίως με το καρύδι, θα το βρείτε στην εγχώρια αγορά και στο εξωτερικό, κυρίως στη Γαλλία. Φιλοδοξούμε να μας γνωρίσει ο κόσμος».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου ελαιοπαραγωγών Ιμέρων Δημήτρης Παπαδόπουλος, ανέφερε: «Με βάση τις ενδείξεις που έχουμε θα είναι καλή χρονιά για το λάδι. Θεωρήσαμε καλό να συμμετάσχουμε κι εμείς για να γίνει μια καλή έκθεση με τα τοπικά προϊόντα του τόπου μας. Ευκαιρία να τα αναδείξουμε, ασχολούμαστε πολύ καιρό με τον ελαιόλαδο, συμμετέχουμε και σε διεθνείς εκθέσεις», ενώ η πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Σερβίων, Χρυσούλα Θύμνιου ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι γύρω στα 30 άτομα οι εκθέτες, θέλουμε να προωθήσουμε τα τοπικά προϊόντα, είναι και νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα και θέλουμε να τα στηρίξουμε. Δειλά δειλά ξεκινάμε φέτος, οι περισσότεροι εκθέτες είναι από την περιοχή».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 19.00 το απόγευμα. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: Σάββατο 11 Μαΐου: 17.00 με 22.00 μ.μ. και Κυριακή 12 Μαΐου: 11.00 π.μ. με 20.00 μ.μ.

Δωρεά είσοδος για το κοινό.

Ρεπορτάζ: Μάκης Νασιάδης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More