Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έλον Μασκ: Θα παραιτηθώ απο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter μόλις βρω τον αντικαταστάτη μου

Ο Έλον Μασκ με ανάρτησή του χθες το βράδυ στο Twitter δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας μόλις βρει τον αντικαταστάτη του. Μετά από αυτό, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter, θα διευθύνει μόνο τις ομάδες λογισμικού και διακομιστών.

I will resign as CEO as soon as I find someone foolish enough to take the job! After that, I will just run the software & servers teams.

— Elon Musk (@elonmusk) December 21, 2022

Όλα άρχισαν την περασμένη Κυριακή, όταν ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μάσκ ξεκίνησε μία δημοσκόπηση ζητώντας από τους χρήστες του Twitter να πάρουν θέση αν πρέπει να παραιτηθεί ή όχι από επικεφαλής της πλατφόρμας, λέγοντας ότι θα τηρήσει τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας.

Αμέσως το Twitter πήρε «φωτιά» με τους  χρήστες να σπεύδουν να πάρουν θέση και να απαντούν στο ερώτημα που έθεσε ο επικεφαλής του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης. Υπέρ της αποχώρησής του ψήφισε το 57,5%.

Ο Έλον Μασκ, ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, απέκτησε τον έλεγχο του Twitter, στις 27 Οκτωβρίου, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αμέσως απέλυσε τα ηγετικά στελέχη αλλά και μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Πηγή: REUTERS

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More