Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα διαφορετικό περίπτερο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

“Ο Βασιλιάς του Δρόμου” στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της πόλης έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς… πελάτες ή μήπως αξιωματικούς και ιππότες, όπως θα έλεγε ο ιδιοκτήτης του διαφορετικού αυτού περιπτέρου, Γιώργος Ξυπολιτάς, γνωστός στους μουσικόφιλους από τη συμμετοχή του παλαιότερα σε σπουδαία συγκροτήματα.

Το περίπτερο αυτό προσελκύει τους περαστικούς όχι μόνο για όσα θα βρουν στα ράφια του, αλλά και για τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πελατών και για την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Αυτό όμως που βρίσκει κυρίως στον “Βασιλιά του Δρόμου” είναι αυτό που τραβά την προσοχή: αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα, Ελλήνων παραγωγών με έμφαση στα βιολογικά και υγιεινά σνακ.

Φρέσκιες μπύρες από την Κέρκυρα, βιολογικό κρασί από τη Θεσσαλονίκη, ρακή από την Κρήτη με άρωμα φράουλας, παγωτό από το Ναύπλιο, αναψυκτικά και μπισκότα από τα Τρίκαλα, πατατάκια, σαλάτες, μπάρες με φυστικοβούτυρο και αλείμματα από τις Σέρρες, ξηροί καρποί από Γιαννιτσά, Κομοτηνή, Σάμο και Καλαμάτα, βιολογικά προϊόντα από την Πέλλα και τη Θεσσαλονίκη, είδη ατομικής υγιεινής και για το σπίτι από τη Θεσσαλoνίκη, ακόμα και παιχνίδια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη περιμένουν στην αρχή της Αλ. Σβώλου.

“Υπάρχουν αυτή την στιγμή 11.000 περίπτερα σε όλη την Ελλάδα, 5.000 ανοιχτά και 6.000 κλειστά και σκέφτηκα ότι αυτοί που δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο, σε αυτό το δίκτυο στα περίπτερα ίσως θέλουν να συνταχθούν και να δουλέψουμε μαζί κάτω από την ίδια ομπρέλα. Ο ανταγωνισμός είναι τρομαχτικός, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα κάνω πίσω, γιατί εγώ βλέπω τη δουλειά μας διαφορετικά και αυτό φαίνεται στα προϊόντα που θα βρείτε εδώ” τόνισε ο κ. Ξυπολιτάς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More