Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Η πολυτάραχη ζωή του Ρόμπι Γουίλιαμς έγινε σειρά

Ρόμπι Γουίλιαμς, ο διαχρονικός ροκ σταρ που δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις…. Το πρώην κακό παιδί και νυν οικογενειάρχης ανατρέχει στην πολυτάραχη ζωή του μέσα από μία μίνι σειρά για το Netflix και τίτλο απλά το όνομά του!  

Από τα πρώτα του βήματα  στους «Take That» μόλις στα 16 του χρόνια, μέχρι και τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του o πλέον επιτυχημένος Βρετανός καλλιτέχνης περιγράφει την μάχη του με τους προσωπικούς  του δαίμονες αλλά και τον εθισμό του στο αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες.   

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΜΠΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ «BLEU ROYAL»

Είναι σπάνιο, αψεγάδιαστο …και παντελώς απρόσιτο. Είναι το Μπλε Royal. To μεγαλύτερο μπλε διαμάντι που δημοπρατείται στην Ιστορία, Χρύσα Μοντανάρη. Πόσο αναμένεται να πωληθεί;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΣΙ ΣΟΥΝΑΚ

Ο Έλον Μασκ βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίσι Σούνακ σε μία συζήτηση για τους κινδύνους που εγκυμονεί η τεχνητή νοημοσύνη μετά το τέλος της ομώνυμης Συνόδου κορυφής που φιλοξένησε ο Βρετανός πρωθυπουργός στο Λονδίνο. Μία συνέντευξη του μεγιστάνα της τεχνολογίας από τον Σούνακ που δεν έγινε δεκτή με τις καλύτερες κριτικές, Ευδοξία.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More