Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Θρίαμβος για την “BARBIE” – Η πρεμιέρα έκανε 155 εκ. δολάρια σε ΗΠΑ και Καναδά

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η κοινή κυκλοφορία στις κινηματογραφικές αίθουσες της Μπάρμπι και του Οπενχάιμερ, των πλέον αναμενόμενων ταινιών της χρονιάς.

Η προβολή τους έρχεται σε μια περίοδο που το Χόλιγουντ είναι άνω κάτω από την απεργία ηθοποιών και σεναριογράφων, που έχει φρενάρει όλα τα γυρίσματα και κοστίζει εκατομμύρια δολάρια στη Μέκκα του κινηματογράφου.

Από το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας τους η Μπάρμπι σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων 155 εκατομμυρίων δολαρίων, και η ταινία Οπενχάιμερ πάνω από 93 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS:

ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Αντιμέτωπη με πολιτική αβεβαιότητα βρίσκεται η Ισπανία μετά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής. Το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα εξασφάλισε την πλειοψηφία εδρών, αλλά χωρίς αυτοδυναμία ακόμη κι αν συμμαχήσει με το ακροδεξιό Vox. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Σοσιαλιστές του Σάντσεθ. Όμως, είναι δύσκολη η εξίσωση των 176 εδρών για την απόλυτη πλειοψηφία.  

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ DRONE ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέτρεψε τα ξημερώματα ουκρανική επίθεση με τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Τα δύο drone έπληξαν δύο κτήρια γραφείων, χωρίς να υπάρξουν «σοβαρές ζημιές ή τραυματισμοί», σύμφωνα με τον δήμαρχο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Παρουσίαση: Βάνα Κουτρουλού

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More