Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Κόσμος: Ο Σερ Έλτον Τζον αποθεώνεται στο Glastonbury Music Festival

Η αυλαία του φημισμένου μουσικού φεστιβάλ Glastonbury στη Βρετανία έπεσε χθες με την τελευταία συναυλία του Σερ Ελτον Τζον επί βρετανικού εδάφους, ενώπιον χιλιάδων θαυμαστών του.

Εμφανώς συγκινημένος, ο 76χρονος αστέρας της μουσικής ευχαρίστησε το κοινό του και έκανε λόγο για “μια ιδιαίτερη και πολύ συγκινητική βραδιά για τον ίδιο”.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΡΙΓΚΟΖΙΝ

Ρωσικά στρατεύματα που πολεμούν στην Ουκρανία επισκέφθηκε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA σήμερα.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, μετά το κάλεσμα του επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, για ανταρσία και για αποπομπή του Σοϊγκού. Άγνωστο παραμένει πού ακριβώς βρίσκεται ο Πριγκόζιν, ο οποίος αναμενόταν στη Λευκορωσία, αλλά και ο Ρώσος πρόεδρος. Στη Μόσχα, ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι αίρεται το αντιτρομοκρατικό καθεστώς, που είχε επιβληθεί το Σάββατο, όταν οι μισθοφόροι της Βάγκνερ μπήκαν στη Ρωσία και κινήθηκαν προς την πρωτεύουσα. Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν χαρακτήρισε τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου ως “άμεση αμφισβήτηση στην εξουσία του Προέδρου Πούτιν”, σημειώνοντας ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει στη Ρωσία.

ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ OΙ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΩΝ ΗΠΑ – ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ & ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 

Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν όλον τον κόσμο. Ξεκινώντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι κάτοικοι έντρομοι καταγράφουν ένα φονικό ανεμοστρόβιλο που σαρώνει σπίτια. Την ίδια ώρα, στη Βρετανία σημειώνεται η πιο ζεστή ημέρα του χρόνου και στην Ισπανία καταφθάνει το πρώτο κύμα καύσωνα με ακραίες θερμοκρασίες.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More