Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Τουρισμός: Το πάρκο των ευχών επέστρεψε δυναμικά στη Λάρισα

Αυτά τα Χριστούγεννα στη Λάρισα θα είναι διαφορετικά. Επιστρέφει μετά από 2 χρόνια το παραμυθένιο πάρκο των ευχών, με πλήθος επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο. Εκεί που το κάθε όνειρο και η κάθε ευχή γίνεται πραγματικότητα.

Η Λίμνη των Χριστουγέννων με το τεράστιο δέντρο της, το πολύχρωμο Fun Park, το τρενάκι του Βόρειου Πόλου, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, η Ακαδημία των Μικρών Μάγων, το Παλάτι της Βασίλισσας του Πάγου και ένα σωρό άλλες εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Δείτε ακόμα στο Ένθετο «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» του ΕΡΤNEWS:

«This is Athens and partners»: Μεγάλη σύμπραξη Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα για την ανάδειξη της Αθήνας: Η τουριστική στρατηγική της χώρας μας περιλαμβάνει και την ενίσχυση της Αθήνας, ως προορισμού, στις διεθνείς αγορές. Η επανάκτηση της δυναμικής αυτής μετά την πανδημία, η βελτίωση των υφιστάμενων και η δημιουργία νέων υποδομών, η διεύρυνση των ήδη επιτυχημένων συμμαχιών για την προώθηση και προβολή του brand της πόλης, καθώς και οι τρόποι προσέλκυσης νέων επισκεπτών, είναι εκείνα στα οποία επικεντρώνεται ο δήμος της πόλης. Επιπλέον, ο στόχος ν’ αναδειχθεί η Αθήνα και σε χριστουγεννιάτικο προορισμό, παραμένει βασική προτεραιότητα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μας μιλά για αυτούς τους στόχους.

Καρπενήσι: Μια πόλη που καλλωπίζεται, κοντινά χωριά που αναπτύσσονται, φιλόξενοι ξενώνες, ταβέρνες με εκλεκτά εδέσματα, χιονοδρομικό κέντρο, δραστηριότητες στη φύση. Το Καρπενήσι και τα εντυπωσιακά παραδοσιακά χωριουδάκια που το περιτριγυρίζουν, συνθέτουν ένα επιβλητικό, πανέμορφο, καταπράσινο τοπίο και κερδίζουν γι’ άλλη μια τουριστική περίοδο την προτίμηση των ταξιδιωτών.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More