Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένθετο Social Media: Το μέτωπο της Χ με τη διαφήμιση

Μία ωμή δήλωση του Έλον Μασκ για τους διαφημιστές που μποϊκοτάρουν την πλατφόρμα Χ σόκαρε το κοινό. Σ’ αυτή τη διαμάχη η Χ φαίνεται πως θα βγει χαμένη. Γιατί δεν είναι σίγουρο πώς θα βρεθούν τα χρήματα για να διατηρηθεί στη ζωή.

Δείτε ακόμα στο ένθετο για τα Social media:

Η ανασκόπηση του Spotify

Στις ανασκοπήσεις της χρονιάς για τα social media κυριαρχεί η ιδέα που καθιέρωσε το Spotify. Το Wrapped είναι η συλλογή των μουσικών μας προτιμήσεων στη διάρκεια του έτους και η πλατφόρμα βρίσκει κάθε χρόνο ωραίους οπτικούς τρόπους για να τις απεικονίσει. Καμία έκπληξη: η Τέιλορ Σουίφτ ήταν η καλλιτέχνης της χρονιάς για το Spotify. Επίσης καμία έκπληξη: ένας νέος γύρος απολύσεων που ανακοινώθηκε από την εταιρεία στο περιθώριο της λάμψης του Wrapped. 1.500 άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους. Είναι το 17% του εργατικού δυναμικού του Spotify και ήταν η τρίτη φορά μέσα στο 2023 που η πλατφόρμα χτυπήθηκε από περικοπές.

Το TikTok καλπάζει σε δημοφιλία τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι όμως όλα ρόδινα. Οι συζητήσεις για την απαγόρευσή του έχουν ξεκινήσει σε κάποιες χώρες. Και σε άλλες, έχει δρομολογηθεί η φραγή του. Τι συμβαίνει στους χρήστες μιας χώρας όπου έχει αποκλειστεί η πρόσβαση στο TikTok;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ / @konstantinosant

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More