Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων: Τίμησε Κ. Τασούλα και Λ. Μενδώνη για την ένταξη του Ζαγορίου στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη τίμησε η Ενωση ξενοδόχων νομού Ιωαννίνων για την ένταξη του Ζαγορίου στα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Στην εκδήλωση για την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, τιμήθηκαν σημαίνουσες προσωπικότητες που συνέβαλαν με τη δράση τους στην τουριστική ανάδειξη και προβολή της περιοχής και βοήθησαν τον ξενοδοχειακό κλάδο να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια.

Μεταξύ των βραβευθέντων είναι ο Στέφανος Ντούσκος Χρυσός ολυμπιονίκης στην Κωπηλασία, ο Γιώργος Τζαχρήστας Χρυσός Ολυμπιονίκης Μαθηματικών, η Σοφία Στάικου Μουσείο Αργυροτεχνίας – Πρώην Πρόεδρος Πολιτιστικού ιδρύματος Πειραιώς, Α. Παναγιωτάκου -Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση – Έκθεση Plasmata II, Θ. Παπαγιάννης -Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Θ. Παπαγιάννης στο Ελληνικό Ιωαννίνων, Φ. Ραπακούσης -Μουσείο Αλή Πασά & Επαναστατικής Περιόδου στη Νήσο Ιωαννίνων, και Γ. Τάσιος πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Ξ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των τοπικών αρχών , ξενοδόχοι από όλη την Ελλάδα, τα Μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, καθώς και φίλοι εκπρόσωποι όλου του επιχειρηματικού κόσμου και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More