Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έργα σε Κρανέα και Τσαριτσάνη Ελασσόνας

Τις συμβάσεις δύο έργων για τις ασφαλτοστρώσεις στις κοινότητες Κρανέας και Τσαριτσάνης υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Τα έργα έχουν συνολικό προϋπολογισμό 503.000 ευρώ και η χρηματοδότηση τους γίνεται από πιστώσεις «ΣΑΤΑ». Συγκεκριμένα το έργο: «Συντήρηση δημοτικών οδών στην Κοινότητα Κρανέας Ελασσόνας», έχει προϋπολογισμό 241.000 ευρώ και το έργο: «Συντήρηση δημοτικών οδών στην Κοινότητα Τσαριτσάνης», έχει προϋπολογισμό 262.000 ευρώ.

Με την ευκαιρία της υπογραφής των συμβάσεων ο Δήμαρχος Ελασσόνας δήλωσε: «Οι ασφαλτοστρώσεις στις κοινότητες Κρανέας και Τσαριτσάνης, ένα έργο προϋπολογισμού 503.000 ευρώ, δηλώνει ακόμα μια φορά ότι ο δήμος μας καθημερινά αλλάζει και αποκαθιστά προβλήματα πολλών ετών για όλους τους δημότες τους. Οι δύο νέες συμβάσεις, θα προσφέρουν μία σημαντική βελτίωση στις μετακινήσεις των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών, καθώς έχουν δημιουργηθεί πολλές ρηγματώσεις και φθορές λόγω παλαιότητας, διάφορων εργασιών ύδρευσης – αποχέτευσης κ.α. Τα δύο αυτά μεγάλα έργα έρχονται να συμπληρώσουν τις ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμών που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς σε όλες τις κοινότητες του δήμου και για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστώ τόσο τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Ιωαν. Δραγατσίκη όσο και τις υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου μας που σε σύντομο χρόνο ολοκλήρωσαν τόσο σημαντικές μελέτες, για τη βελτίωση της καθημερινότητάς των πολιτών μας».

Η μελέτη, η οποία συντάχθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας, αφορά σε εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης εσωτερικής οδοποιϊας (εντός ορίων οικισμού) στην Κοινότητα Κρανέας και εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού της Κοινότητας Τσαριτσάνης, από το ύψος του κοιμητηρίου έως το τεχνικό στην έξοδο προς Εθνική Οδό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More