Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται στις 4 Σεπτεμβρίου η νέα σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» με πρωταγωνίστρια την Γιούλικα Σκαφιδά (ηχητικό)

Στην ΕΡΤ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Γιούλικα Σκαφιδά, πρωταγωνιστώντας στη σειρά «Η Παραλία» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας «Δώδεκα – μία… ψυχραιμία» η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τον ρόλο της Αντιγόνης Αρχοντάκη, που ερμηνεύει στη σειρά, μητέρα της Δανάης Μιχαλάκη (Υπατία Αρχοντάκη), σύζυγος του Αλέξανδρου Λογοθέτη (Διονύσης Αρχοντάκης).

Η ιστορία ξεκινάει το Σεπτέμβριο του 1969 στα Μάταλα, όταν η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο που πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Το πρώτο βράδυ στα Μάταλα η Υπατία θα επανασυνδεθεί με τις παιδικές της φίλες και δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών»…

Η Γιούλικα Σκαφιδά στην εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας (όπως κάνει κάθε Αύγουστο όταν βρίσκεται στη γενέτειρά της για διακοπές) αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες καλλιτεχνικές της δραστηριότητες που αφορούν την προβολή τους επόμενους μήνες (αρχές Οκτωβρίου) από το Mega της σειράς του Βασίλη Κεκάτου «Milky way» και της σειράς «Οι ψυχοκόρες» από την πλατφόρμα Ant1 + (αρχές Σεπτεμβρίου).

Τέλος, το πιο σημαντικό …project για την ηθοποιό είναι σε εξέλιξη, όπως είπε η ίδια και θα ανακοινωθεί σύντομα!

Ακούστε ολόκληρη της συνέντευξη της Γιούλικας Σκαφιδά στην Μαρία Τομαρά και την ΕΡΤ Καλαμάτας:

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More