Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έσωσε την παρτίδα στο 93′ η Αταλάντα | Χωρίς νικητή το Τορίνο-Βερόνα

 

 Οι “μπεργκαμασκι” πάλεψαν και ισοφάρισαν στο 90+3 για το 2:2 κόντρα στη Σπέτσια, ενώ στο παιχνίδι στο Τορίνο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1:1.

Σπέτσια – Αταλάντα 2:1

To παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Σπέτσια η οποία μόλις στο 8ο λεπτό βρήκε δίχτυα, Ο Γκιάσι με έξοχο σουτ έγραψε το 1:0 βάζοντας από νωρίς την ομάδα του σε θέση οδηγού. Στο 23ο λεπτό η Αταλαντα απάντησε, με τον Ζαπάτα, που από το σημείο του πέναλτι δοκίμασε την κεφαλιά με τον Ζόβκο να αποκρούει, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια οι “γηπεδούχοι” βρήκαν και δευτερο τέρμα. Ο Ενζόλα εισέβαλε στην περιοχή, βγήκε τετ-α-τετ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τελείωμα. Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες κυκλοφόρησαν τη μπάλα, ψάχνοντας να βρουν το γκολ, με την Αταλάντα να προσπαθεί να μειώσει το εισβάρος της σκορ. Στο 60ο λεπτό, ο Αμπαντού, έκανε το 3:0, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από εξέταση VAR ως οφσάιντ. Η Αταλάντα ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στο 77ο λεπτό και μείωσε σε 2:1 με τον Χόιλουντ που σούταρε μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Ζόβκο. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε με τη Σπέτσια νικήτρια, οι “μπεργκαμάσκι” έκαναν το 2:2 στο 90+3 και έσωσαν την παρτίδα παραμένοντας στην εξάδα.

Τορίνο-Βερόνα 1:1

Oι δύο ομάδες να ήταν περισσότερο προσεκτικές σα πρώτα λεπτά, χωρίς να δίνουν χώρους στον αντίπαλο να απειλήσει. Στη συνέχεια η Τορίνο ήταν αυτή που πήρε τα ινία του παιχνιδιού, χωρίς όμως να δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος, η Βερόνα ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Ο Τζούριτς ήταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και με κεφαλιά έκανε το 1:0. Μετά το γκολ οι “φιλοξενούμενοι” ανέβασαν ρυθμό και απείλησαν ξανά με τον ίδιο παίκτη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, οι “γηπεδούχοι” βρήκαν κι εκείνοι δίχτυα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μίραντσουκ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην εστία της Βερόνα, για το 1:1. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν το τέρμα που θα έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο.//

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More