Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Χίου Τάσος Ποδιάς

Σε ηλικία 66 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου, πρώην Δήμαρχος Καρδαμύλων και πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, Τάσος Ποδιάς.
Με ενεργή συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση και εκλεγμένος με τη δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας «Συμμαχία Αξιών», ο Τάσος Ποδιάς, πατέρας 3 παιδιών, πάλευε πολύ καιρό με τον καρκίνο.
Είχε επίσης ενεργή δράση με τα αθλητικά δρώμενα και με την ιδιαίτερη του αγάπη, την ομάδα βόλεϊ γυναικών του «Νηρέα Καρδαμύλων», όπου σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος, όπως και στην Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Χίου.

Τη θλίψη της τοπικής κοινωνίας εκφράζει σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης σημειώνοντας πως «ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών ενεργός πολίτης και έλαβε μέρος σε σημαντικές προσπάθειες υπέρ των Καρδαμύλων και της Χίου».

Ψήφισμα εξέδωσε εξάλλου το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου συμμετείχε το τελευταίο διάστημα ως αναπληρωματικό μέλος.
«Ο Αναστάσιος Ποδιάς ξεχώριζε για την προσωπικότητά του, το ήθος του και την αγάπη του για τον τόπο του», σημειώνει το Νομικό Πρόσωπο (αρμόδιο και για τα αθλητικά θέματα) του Δήμου Χίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More