Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός «Λάρας» στην Πάτρα

Φτωχότερο είναι από σήμερα το ποδόσφαιρο στην Αχαΐα, καθώς έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 82 ετών ο «κανονιέρης» της Θύελλας Πατρών και της Παναχαϊκής, Γιάννης Ζαφειρόπουλος.

Ο επονομαζόμενος και «Λάρας» άφησε το σπουδαίο δείγμα του ταλέντου του στα γήπεδα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ υπήρξε μια εμβληματική προσωπικότητα που πέρασε από προπονητής, παράγοντας, εκτός φυσικά από σπουδαίος κυνηγός.

Για τον Γιάννη Ζαφειρόπουλο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού στην Πάτρα, Τάκης Πετρόπουλος, που έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, ο «Λάρας» όπως τον λέγαμε, ήταν ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές, που αναδείχτηκαν στους Τσίγκους των Προσφυγικών, γήπεδο με την ιστορία του οποίου δέθηκε άρρηκτα φορώντας τη φανέλα της αγαπημένης του Θύελλας, που δεν εγκατέλειψε ποτέ. Ήταν ένας από τους πιο χαρισματικούς γκολτζήδες, που ανέδειξε το Πατραϊκό ποδόσφαιρο, κυριολεκτικά φόβος και τρόμος των αντιπάλων του. Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για το θάνατο του και τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στη Θύελλα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More