Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τη ζωή ο τ. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστας Σαρρής

Θλίψη σκόρπισε στη Ρόδο, η είδηση ότι έφυγε το πρωί από τη ζωή ο επί πολλές θητείες πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Σαρρής.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Κώστας Σαρρής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, νωρίς το πρωί, από τη θάλασσα στην κεντρική παραλία της Ρόδου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Κώστας Σαρρής καταγόταν από τον Αρχάγγελο και ήταν ένας έμπειρος και μαχητικός δικηγόρος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του έχουν εκδώσει εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, ενώ ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Βασίλης Περίδης έκανε πριν από λίγη ώρα την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό  λογαριασμό του στο Facebook:

«Έφυγε σήμερα ξαφνικά από κοντά μας, ο τέως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστας Σαρρής. Με τον Κώστα Σαρρή είχα την τιμή να συνεργαστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας επί 15 χρόνια . Υπηρέτησε πάντα με πάθος τις ηθικές και λειτουργικές αρχές της Δικαιοσύνης και αγωνίστηκε για την βελτίωση των συνθηκών απονομής της. Δεν δίστασε να συγκρουστεί με συμφέροντα ,να στηρίξει την κοινωνία, τους πολίτες και τους συναδέλφους μας, ιδίως τους νέους .Μας δίδαξε να προστατεύουμε το κύρος και την αξιοπρέπεια του Συλλόγου. Τίμησε τη θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου με μια πορεία προσφοράς ,για την οποία τον ευχαριστώ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Πρόεδρε!»

Φωτό: Δικηγορικός Σύλλογος Ρόδου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More