Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έχει συμφωνήσει με ΑΕΚ, αλλά δεν… υπογράφει ο Βίντα

 

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται πως τα έχει βρει σε όλα με την “Ένωση”, ωστόσο δεν βάζει ακόμη την υπογραφή του σε συμβόλαιο για συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το “sportam.info”, ο Ντομαγκόι έχει συμφωνήσει στα πάντα με την ΑΕΚ, ωστόσο το “deal” δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ο Κροάτης στόπερ δεν είναι σίγουρος αν θέλει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και ουσιαστικά αυτός ο… δισταγμός του αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την “Ένωση”.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά: “Ο Ντομαγκόι Βίντα είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ωστόσο η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα ωστόσο παραμένει πρόβλημα η απόφαση του Βίντα. Αν δηλαδή θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί το μοναδικό και τελευταίο πλέον εμπόδιο” και προσθέτει πως: “Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αυξήσει το συμφωνημένο ετήσιο εισόδημα κατά 100-200.000 ευρώ, αν αυτό τον πείσει να υπογράψει, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ποιο ποσό συμφωνήθηκε”.

Ο Βίντα έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, στην οποία αγωνιζόταν από τον Ιανουάριο του 2018. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και Ντιναμό Κιέβου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More