Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήπειρος: Άφαντος 85χρονος στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων – Άφησε την τελευταία του πνοή στη θάλασσα

Άφαντος παραμένει ο 85χρονος από τα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων που το μεσημέρι της Παρασκευής εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ίχνη. Οι έρευνες παρά τη μεγάλη κινητοποίηση παραμένουν άκαρπες. Να σημειωθεί ότι ο εξαφανισθείς δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, από την θαλάσσια περιοχή της Καστροσυκιάς Πρέβεζας, 81χρονος ημεδαπός. Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών και κλοπή

Στη σύλληψη πέντε 5 αλλοδαπών καθώς και του αλλοδαπού διακινητή τους, προέβησαν, χθες στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας. Ο 60χρονος οδηγός μετέφερε στην καρότσα του φορτηγού του τους αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Στην Άρτα η Αστυνομία συνέλαβε επ’ αυτοφώρω 2 αλλοδαπούς που μόλις είχαν διαρρήξει κατοικία σε περιοχή του νομού. Επιπλέον ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε διάρρηξη αυτοκινήτου την προηγούμενη ημέρα. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και νομοθεσία περί αλλοδαπών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More