Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ίβιτς: «Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα»

 

Το εγκώμιο των “κιτρίνων” έπλεξε ο παλιός… γνώριμος για τα ελληνικά γήπεδα και νυν τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία θα βρεθεί στο “δρόμο” τους για τα προκριματικά του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της αναμέτρησης των “κιτρίνων” απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ που προπονεί ο άλλοτε παίκτης τους, που είχε αγωνιστεί ακόμα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στα περσινά πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς:

«Γνωρίζω καλά τον Άρη γιατί έχω ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Την περασμένη σεζόν παρακολούθησα πολύ το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή δεν εργαζόμουν. Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στα playoffs. Άλλαξαν πολλούς παίκτες, έχουν 8-9 νέα πρόσωπα. Είναι μια νέα και διαφορετική ομάδα, με πολύ υψηλή ποιότητα, αλλά έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Θα πρέπει όμως να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα βρούμε έναν αντίπαλο που θα έρθει πλήρης για να αποδείξει ότι είναι καλύτερος από μας».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More