Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αίτηση πτώχευσης από εταιρεία που διαχειρίζεται 118 καταστήματα της Burger King – Θα κλείσουν μαγαζιά σε 6 πολιτείες των ΗΠΑ

Μια εταιρεία franchise της Burger King με περισσότερες από 100 μαγαζιά θα κλείσει τις εγκαταστάσεις της σε έξι πολιτείες των ΗΠΑ, αφού φέρεται να έχει συσσωρεύσει χρέος ύψους 14 εκατ. δολαρίων. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Meridian Restaurants Unlimited κατέθεσε αίτηση πτώχευσης τον Μάρτιο, δίνοντας «μάχη» με το αυξανόμενο κόστος των τροφίμων και τις χαμηλές πωλήσεις.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον περασμένο μήνα αποκαλύπτουν ότι η Meridian κλείνει 27 από τις εγκαταστάσεις της στη Μινεσότα, τη Γιούτα, τη Μοντάνα, το Κάνσας, τη Νεμπράσκα και τη Βόρεια Ντακότα. Το Restaurant Business αναφέρει ότι πολλά από τα λουκέτα έχουν μπει σε μικρές πόλεις, όπως το Lewiston της Μοντάνα με πληθυσμό 6.000 κατοίκους.

Το Restaurant Business ανέφερε επίσης ότι η Meridian δεν αναμένει να κλείσει «όλους ή έστω ένα σημαντικό μέρος» των χώρων της.

Τα τελευταία χρόνια, οι τοποθεσίες Burger King της Meridian έχουν υποφέρει από μειωμένη επισκεψιμότητα και, ως εκ τούτου, από μικρότερα κέρδη.

Είναι το δεύτερο franchise της Burger King που ανακοινώνει πτώχευση φέτος μετά την Toms King Holding’s, μια επιχείρηση 90 μονάδων που κατέθεσε αίτηση υπαγωγής στο Κεφάλαιο 11 τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, η Meridian δήλωσε ότι υπάρχει ελπίδα για το μέλλον και πιστεύει ότι η οικονομική αναδιάρθρωση και οι πρόσφατες αλλαγές που έγιναν από την Burger King θα τους βγάλουν από αυτή την ύφεση

Με πληροφορίες από Daily Mail, The US SUN

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More