Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγώνας ορεινού τρεξίματος «Υψηλάντης Trail» σε πανέμορφα μονοπάτια της Βοιωτίας (βίντεο)

Ο 3rd Ipsilantis Trail με τα πανέμορφα μονοπάτια είναι γεγονός και έτοιμος να εξυπηρετήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη της φύσης και του ορεινού τρεξίματος. Ο αγώνας διεξάγεται στις 12 Μαΐου 2024 στον Υψηλάντη Βοιωτίας του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Ο δρόμος είναι ποικιλόμορφος και διεξάγεται κατά 95% στα πανέμορφα μονοπάτια του Τιλφούσιου Όρους, δίπλα στον ιστορικό Ελικώνα. Τόσο ο αγώνας των 21 χλμ όσο και των 11 χλμ προσφέρουν στους δρομείς ανεπανάληπτες διαδρομές ιδιαίτερου φυσικού κάλους με μεγάλη βιοποικιλότητα ανάμεσα σε δρύες, βελανιδιές, πλατάνια και κουμαριές. Η θέα είναι εκπληκτική σε μεγάλο μέρος των μονοπατιών.           

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην ενημέρωσή του, «Σηκώστε, λοιπόν, το κεφάλι για λίγο, όσο γρήγορα και αν τρέχετε, για να απολαύσετε αυτά που η φύση απλόχερα παρέχει σε εσάς τους τυχερούς που θα συμμετάσχετε. Ο σύλλογος δρομέων Αλιαρτίστας και αρκετοί εθελοντές με ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον, την άγρια πανίδα και στη χλωρίδα, φροντίζουν τα μονοπάτια και σας εγγυώνται έναν ανεπανάληπτο αγώνα»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More