Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΕΚ Τρίπολης: Διπλή διάκριση στην Επιτραπέζια Αντισφαίρισης

Διπλή σπουδαία διάκριση σημείωσε τις προηγούμενες ημέρες το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη το διήμερο 14-15 Ιανουαρίου 2023 στην Πάτρα, ο Αρκαδικός σύλλογος κατάκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης:

“O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

Το Σαββατοκύριακο 14 κ 15 Ιανουαρίου 2023 οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο ¨κλειστό¨ της Πάτρας κατακτώντας 2 μετάλλια-ένα χρυσό κ ένα χάλκινο-, αλλά και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη .Σημαντικό γεγονός αποτελεί ότι στην διοργάνωση αυτή αγωνίστηκαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές του αθλήματος.

Ο αθλητής μας Σκούλος Κωνσταντίνος στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ενώ χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε ο αθλητής μας, κ. Τσιαντής Δημήτρης. Επίσης σημαντικές διακρίσεις έφεραν ο αθλητή μας κ. Νίκου Παναγιώτη και ο κ. Δημόπουλος Αλέξης, στην κατηγορία Παίδων.
Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ τους και οι επιτυχίες πιο μεγάλες” !!!

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More