Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλμέιδα: «Ο Ολυμπιακός προέρχεται από κάτι πολύ σημαντικό που ανυψώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Δηλώσεις που για ακόμα μία φορά δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα του, έκανε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι η ομάδα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τόσο οι ποδοσφαιριστές του, όσο και ο προπονητής του αξίζουν τον σεβασμό μου. Ο αντίπαλος προέρχεται από κάτι πολύ σημαντικό, που ανυψώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, το να βρίσκεται η ομάδα του στον τελικό του Conference League. Και το άξιζε. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, έχουν μείνει κάποιους βαθμούς πίσω. Αλλά αύριο θα είναι ένα παιχνίδι όπως πάντα. Ένα παιχνίδι όμορφο, ένα παιχνίδι που θα πρέπει να δώσει χαρά κι ευτυχία σε όλο τον κόσμο που θα το παρακολουθήσει».

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (15/5, 20:00) τους «ερυθρόλευκους» και με νίκη εξασφαλίζει -ουσιαστικά- τον τίτλο. «Είναι α παιχνίδι «κλειδί», ένα ντέρμπι. Τώρα, μιλάμε για το ελληνικό πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε αυτή τη θέση» είπε ο Αλμέιδα και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα. Τα playoffs σταμάτησαν δύο φορές. Όχι επειδή το ζητήσαμε εμείς, εμείς θέλαμε να παίξουμε. Αλλά, πλέον, σε αυτό το χρονικό σημείο δεν σκεφτόμαστε τίποτα, γιατί δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πλέον, ό,τι έχει συμβεί, ανήκει στο παρελθόν και αυτό που μας μένει, είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δούμε την ΑΕΚ, που βλέπουμε εδώ και δύο χρόνια. Μια ΑΕΚ ανταγωνιστική. Μια ΑΕΚ που σε όλες τις διοργανώσεις δίνει τη «μάχη» της μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελπίζουμε και περιμένουμε να δούμε αυτή την ΑΕΚ.

Επίσης, αναφερόμενος στο επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Αργεντινός τεχνικός είπε: «Σχετικά με το συμβάν, έδωσα τις εξηγήσεις μου σε προσωπικό επίπεδο στον άνθρωπο που όφειλα να μιλήσω. Πιστεύω ότι στη ζωή είναι καλό να μετανιώνεις όταν κάνεις κάποιες ενέργειες που δεν είναι καλές. Πάντα έδειχνα και συνεχίζω να δείχνω σεβασμό σε όλο τον κόσμο. Προφανώς, εκείνη τη μέρα υπήρξαν πολλές προκλήσεις, αλλά πλέον έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι δόθηκε πολύ μεγαλύτερη σημασία από άλλες πλευρές, σε σχέση με τη σημασία που δόθηκε στο μέρος που συνέβη».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More