Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλόννησος: Ευθείες βολές κατά του δημάρχου περί εξαφάνισής του από τον παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο Ν. Καραμανλή

Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η τοποθέτησή του ως αρμοδίου αντιδημάρχου Αλοννήσου με καθήκοντα ευθύνης την καθαριότητα, την ανακύκλωση, τα τεχνικά έργα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά όπως ο ίδιος υποστηρίζει, παρά το γεγονός ότι είχε κάνει μια συζήτηση με το Δήμαρχο Παναγιώτη Αναγνώστου, την ημέρα που θα οριστικοποιούσαν την συζήτησή τους, ο δήμαρχος “εξαφανίστηκε”, υποστηρίζει ο κ. Νικόλαος Καραμανλής και με επιστολή του κάνει γνωστή την παραίτησή του. Οι βολές είναι ευθείες προς το Δήμαρχο Αλοννήσου και κάνουν λόγο για τρίμηνη εξαφάνισή του, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.

Όπως σημειώνει ο κ. Καραμανλής «από την αρχή του κοινού μας αγώνα για μια Αλόννησο διαφορετική, όλες οι προσπάθειές μας βασίζονταν στο κοινό μας όραμα. Την τρίμηνη εξαφάνισή σας μετά το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μπορούσα να την εξηγήσω παρ’ ότι προσπάθησα» και αναφέρει πως ο Δήμαρχος του είχε προτείνει την παραπάνω θέση, όμως εκείνος χωρίς να είναι αρνητικός, απάντησε ότι θα συζητήσουν το θέμα από κοντά.

Στην επιστολή παραίτησης μεταξύ άλλων ο κ. Καραμανλής αναφέρει ότι: «Την επομένη που θα βρισκόμασταν επήλθε η εξαφάνισή σας από το Δημαρχείο. Φαίνεται ότι σας έγινε συνήθεια πλέον», και συμπληρώνει: “εξεπλάγην όταν ενημερώθηκα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ πως ορίστηκα τελικά Αντιδήμαρχος. Μετά την εκλογή του συνδυασμού μας δεν προσκαλέσατε ποτέ τα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσουμε τα σημαντικά θέματα του Δήμου μας. Αντιθέτως αυτή η ενέργεια έγινε με πρωτοβουλία των εκλεγμένων συμβούλων σας και εσείς για ακόμη μια φορά ήσασταν εξαφανισμένος και απών… Γιατί άραγε; Δυστυχώς η έννοια του συλλογικού οργάνου για εσάς σημαίνει οικογενειοκρατία στην κυριολεξία. Εξάλλου είναι πλέον εμφανές ότι η μυστικοπάθεια είναι αυτή που σας χαρακτηρίζει μετά την εκλογή σας, γεγονός που διεγείρει πολλά ερωτηματικά».

Ο κ. Καραμανλής ζητάει να γίνει αποδεκτή η αίτηση παραίτησή του, τονίζοντας παράλληλα ότι “οι λέξεις παιδεία, πολιτισμός και αθλητισμός είναι φωτεινές από μόνες τους. Δεν χρειάζονται ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ για να λάμψουν”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More