Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμαλιάδα: Δυναμικές κινητοποιήσεις των Δικηγόρων για το Πρωτοδικείο

Οι Δικηγόροι Αμαλιάδας πραγματοποιήσαν Γενική Συνέλευση και αποφάσισαν ομόφωνα να προβούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις για να μην κλείσει το Πρωτοδικείο της πόλης.

Οι δικηγόροι διατράνωσαν την πρόθεση τους να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις που θα φτάσουν μέχρι το κλείσιμο της πόλης και την καθολική αποχή από τα καθήκοντά τους, προκειμένου να μην φύγει ή να μην υποβαθμιστεί το Πρωτοδικείο της Αμαλιάδας. Άμεσα μάλιστα σε συνεργασία με τον Δήμο Ήλιδας θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το σκοπό αυτό, στην οποία θα κληθούν να συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές του νομού, ο περιφερειάρχης και οι φορείς της πόλης, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους αλλά και να δεσμευτούν για τις κινήσεις τις οποίες θα ακολουθήσουν.

Επίσης θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ αναμένεται να αποφασιστεί και η μέρα από την οποία και μέχρι την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου για τον νέο δικαστικό χάρτη στην Βουλή προς ψήφιση, θα απέχουν πλήρως από τα καθήκοντά τους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More