Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμαλιάδα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άτυχο μηχανοδηγό Γ. Κουτσούμπα

Στην Αμαλιάδα πέφτει σήμερα το μεσημέρι η αυλαία της τραγωδίας των Τεμπών για τον αδικοχαμένο μηχανοδηγό Γιώργο Κουτσούμπα, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 59 χρονών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της χώρας.

Η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού του άτυχου Αμαλιαδίτη μηχανοδηγού που επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία IC 62 ολοκληρώθηκε πριν από δύο μέρες και σήμερα  Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 3 το μεσημέρι  η γυναίκα του, οι τρεις κόρες του, συγγενείς και φίλοι θα τον αποχαιρετίσουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα.

Στην Αμαλιάδα που τόσο αγαπούσε και με κάθε ευκαιρία επισκεπτόταν για να δει την οικογένειά του, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε επιλέξει το δρομολόγιο της Θεσσαλονίκης για να έχει χρόνο να βλέπει τις δύο του κόρες που σπούδαζαν εκεί.

Το κλίμα σήμερα στην πόλη της Αμαλιάδας είναι βαρύ και πένθιμο, γιατί όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό άνθρωπο, βιοπαλαιστή, καλό οικογενειάρχη αλλά και καλό φίλο, που θα χαθεί για πάντα από τις παρέες του. 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More