Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμύνταιο: Σύσκεψη αγροτών για κινητοποιήσεις στις 22 Ιανουαρίου

Σύσκεψη με Θέμα «Έναρξη κινητοποιήσεων στις 22 Ιανουαρίου 2023» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουρίου στο Αμύνταιο από τον Αγροτικό Σύλλογο Αμυνταίου μετά και την απόφαση της Πανελλαδικής επιτροπής Μπλόκων στη Νίκαια για την έναρξη των κινητοποιήσεων το αμέσως επόμενο διάστημα μέχρι τέλη Ιανουαρίου διεκδικώντας λύσεις, όπως αναφέρουν στα δίκαια αιτήματα τους.


Όπως αναφέρει ο Αγροτικός Σύλλογος “η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη ώστε να μετρήσουμε τις δυνάμεις που θα συμμετάσχουν, στις κινητοποιήσεις για το κλείσιμο εθνικών δρόμων, ώστε να ικανοποιηθούν, τα δίκαια αιτήματα, που προβάλλει τα τελευταία χρόνια στην ατζέντα της, η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων“.

Σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Φλώρινας η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Διαμάντω Κρητικού επεσήμανε πως “θα βγούμε με τα αγροτικα΄μηχανήματα μας για άλλη μια φορά στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου αλλά και όλων των τοπικών κοινοτήτων της Π.Ε. Φλώρινας θέλωντας να δείξουμε με τον τρόπο αυτό την απόγνωση που έχουν περιέλθει οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τόσο με την κλιματική αλλαγή όσο και με την ενεργειακή κρίση“.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More