Κυριακή, 2 Ιουνίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανάσταση στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Άφησαν για λίγο τα ΤΕΠ και τις κλινικές και βρέθηκαν στο ισόγειο του νοσοκομείου Κομοτηνής «Σισμανόγλειο». Νοσηλευτές, ιατροί, ασθενείς και συνοδοί βρέθηκαν το φετινό Πάσχα να περιμένουν το μήνυμα της Αναστάσεως.

«Με καθημερινό αγώνα ζείτε και βλέπετε την Ανάσταση κάθε μέρα», είπε ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στην τελετή της Αναστάσεως που πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ μπροστά από το μικρό παρεκκλήσι του Παντελεήμονα. «Με αγώνα ζείτε και βλέπετε την Ανάσταση κάθε μέρα» είπε και σημείωσε «έρχονται άνθρωποι που δεν μπορούν να περπατήσουν, γίνονται καλά και σηκώνονται», επισημαίνοντας ότι «μαζί με την ανάσταση των σωμάτων ενδιαφέρονται για την ανάσταση των ψυχών».

Μαζί παρόντες και παρούσες οι εφημερεύοντες ιατροί και νοσηλευτές. «Είναι η πρώτη φορά», ανέφερε νοσηλεύτρια από τη Θεσσαλονίκη ευχόμενη «Υγεία σε όλους». Η δεύτερη Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, μετά από αυτή των Φυλακών, στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής με την ευχή από τα χείλη του Δέσποτα «Ο Θεός να δώσει λύση» σε κάθε πρόβλημα υγείας μαζί και δύναμη στο υγειονομικό προσωπικό.

ΕΡΤ Κομοτηνής: Μαρία Νικολάου

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More