Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβαθμίζονται ενεργειακά, σχολεία σε Φάρσαλα και Βαμβακού

Στην ενεργειακή αναβάθμιση τεσσάρων σχολείων σε Φάρσαλα και Βαμβακού  προχωρά ο Δήμος Φαρσάλων, με τον Δήμαρχο Μάκη Εσκίογλου, να υπογράφει τη σύμβαση του έργου, με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας.

Το έργο αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση των 4ου Δημοτικού Σχολείου και 4ου Νηπιαγωγείου Φαρσάλων και του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βαμβακούς. Το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται σε 677.956,82 ευρώ πλέον ΦΠΑ

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου τονίζει: «υπέγραψα δύο συμβάσεις πολύ σημαντικών έργων που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων μας σε Φάρσαλα και Βαμβακού. Αφενός θα μειωθούν σημαντικά τα λειτουργικά κόστη, ειδικά σε μία περίοδο όπου η εξοικονόμηση ενέργειας είναι το ζητούμενο. Από την άλλη όμως, ουσιαστικά θα αλλάξει η όψη των κτηρίων, ενώ το σπουδαιότερο είναι πως θα προσφέρουμε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Παράλληλα, με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος κάνουμε βήματα μπροστά ως προς την κατά το δυνατό μεγαλύτερη, ενεργειακή αυτονομία του Δήμου μας. Προχωράμε ακούγοντας τις ανάγκες της κοινωνίας και μιλάμε με έργα».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More