Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης με πολλούς αποδέκτες

Η ΑΕΚ Τρίπολης με ανακοίνωσή της ενημερώνει για την λήξη της συνεργασία της από κοινού με τον  Βασίλη Ανδριανό αλλά και  τη δυσαρέσκειά της για τα όσα συμβαίνουν στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των υπευθύνων του ποδοσφαιρικού τμήματος και του αθλητή κου Ανδριανού, αποφασίσθηκεαπό κοινού η διακοπή της συνεργασίας του αθλητή με τον σύλλογο μας.

O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος και  οι υπεύθυνοι του τμήματος τον ευχαριστούν για την μέχρι σήμερα προσφορά του και του εύχονταικάθε καλό στην καριέρα του, αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Επίσης απεφασίσθη, προς εξυπηρέτηση των διαφόρων «παραγόντων» αλλά και «προπονητών» που δήθεν πασχίζουν για την αναβάθμιση του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου,να δοθεί γραμμή επικοινωνίας και άμεσης βοηθείας από τον σύλλογο μας, ώστε να μπορούν να συμπληρώσουν το ρόστερ τους με όποιον παίκτη μας τους αρέσει και να μην μπαίνουν σε μεταμεσονύκτιες αναζητήσεις αθλητών μας.

Τέλος ευχόμαστε στην αρχή του δεύτερου γύρου σε όλους αυτούς που όπως και πρόσφατα απέδειξαν, ότι τα σωματεία τα θέλουν απλώς για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους οι ίδιοι, να έμαθαν κάτι από τον πρώτο γύρο και να μην τους απασχολο0ύνμόνο τα οδοιπορικά τους με τα οποία επιβάρυναν ακόμα και το δύσμοιρο Παιδικό Πρωτάθλημα ή το ταμείο για τις φιέστες, διότι δικαιολογίες του τύπου «αυτούς έχω τι να κάνω» ΔΕΝ θα τις ξαναδεχτούμε, εκτός και θέλουν να μας πουν από τώρα σεποια παιχνίδια πρέπει να χάνουμε ώστε να αποφεύγουμε την ταλαιπωρία όλων μας. Όλους αυτούς τους ενημερώνουμε ότι πλέον κάθε παιχνίδι στην έδρα μας θα το μαγνητοσκοπούμε και εάν υπάρχει λόγος τη Δευτέρα θα απαιτούμε τα δέοντα! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Με υγεία στους ΑΘΛΗΤΕΣ κ σε όσους με το στέρημα τους προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο κ υγιές το Αρκαδικό Ποδόσφαιρο!

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More