Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Ανατροπή της κυβέρνησης» ζήτησε ο Δ. Τζανακόπουλος από τη Λάρισα. «Η χειρότερη από την μεταπολίτευση»

«Να ανατρέψουμε τη χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση» κάλεσε το λαό να πράξει στις εκλογές ο πρώην Υπουργός, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας παρουσία των βουλευτών του κόμματος  στη Λάρισα κ.κ. Άννα Βαγενά και Βασίλη Κόκκαλη.

«Δυστυχώς τα πράγματα στη χώρα βαίνουν από το κακό στο χειρότερο, τόσο στην οικονομία, με την ακρίβεια που οδηγεί σε ασφυξία τα νοικοκυριά, όσο και στο πεδίο της δημοκρατίας όπου η κυβέρνηση έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο» πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος και έθεσε το πραγματικό δίλημμα των εκλογών. «Είτε με το ΣΥΡΙΖΑ για κοινωνική ευημερία είτε με τη ΝΔ και το καθεστώς Μητσοτάκη για την υπονόμευση των ζωών των πολιτών» τόνισε.

Στην εκδήλωση παρέστη και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ. Νίκος Μπίστης  ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι  το 2023 «θα είναι χρονιά αλλαγής και μάλιστα καλής αλλαγής» δηλώνοντας ετοιμότητα για την εκλογική νίκη που θα «σημάνει προοδευτική κυβέρνηση, κυβέρνηση συνεργασίας όλων των προοδευτικών δυνάμεων».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More