Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδραβίδα: Βράβευση μαθητών του δήμου Λεχαινών που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς

Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της περιοχής, που πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες, βράβευσε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε μία λιτή τελετή, που  έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Λεχαινών, παρουσία σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι βραβεύσεις έγιναν παρουσία του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευση Ηλείας Ανδρέα Καρατζά, ο οποίος μάλιστα βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στους Μαθητικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Λεχαινών βραβεύτηκαν για την πολύ μεγάλη επιτυχία τους στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου. Η ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Λεχαινών κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ 36 συμμετοχών από Σχολεία Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης. Παράλληλα, το Γυμνάσιο Λεχαινών βραβεύτηκε για την συμμετοχή του και την διάκρισή του στο Πρόγραμμα για τα Οικολογικά Σχολεία.

Το ΕΠΑΛ Λεχαινών βραβεύτηκε για την συμμετοχή του και την διάκρισή του στο Πρόγραμμα για τα Οικολογικά Σχολεία επίσης, ενώ μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών «Πάρης Κατσούφης» τιμήθηκαν για την συμμετοχή τους και την επιτυχία τους στον 10ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More