Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανερχόμενο αστέρι της Λίβερπουλ κατέρρευσε έπειτα από σύγκρουση στο UEFA Youth League

Ο τραυματισμός στο κεφάλι του νεαρού ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Μπεν Ντόακ, προκάλεσε ανησυχητικές σκηνές στο τελευταίο παιχνίδι τηςΛίβερπουλ στο UEFA Youth League, καθώς κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, έπεσε στο έδαφος αφότου είχε διεκδικήσει μια κεφαλιά μαζί με έναν αντίπαλό του, παρά το γεγονός ότι είχε καταφέρει να προσγειωθεί όρθιος έπειτα από την κεφαλιά.

Οι γιατροί της ομάδας έσπευσαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να προσφέρουν τις απαραίτητες βοήθειες στον νεαρό παίκτη, ενώ ο διαιτητής φυσικά και διέκοψε το παιχνίδι.

Στο τέλος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο αντικαταστάθηκε αμέσως.

Η σύγκρουση συνέβη μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, με τα κεφάλια των δύο παικτών να συγκρούονται στον αέρα έπειτα από μια διεκδίκηση κεφαλιάς. Ο Ντόακ περπάτησε λίγα βήματα έπειτα από την σύγκρουση, πριν καταρρεύσει.

Αμέσως τον περίθαλψαν αρκετοί γιατροί, ενώ οι συμπαίκτες και οι αντίπαλοί του έβλεπαν τι συμβαίνει με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, φοβούμενοι μήπως είχε συμβεί κάτι το τρομερό. Ο ποδοσφαιριστής σηκώθηκε έπειτα από δύο λεπτά, με όλους τους παρόντες να δείχνουν ανακουφισμένοι που ο νεαρός Σκωτσέζος απέφυγε τα χειρότερα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More