Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανησυχία στη Βραζιλία για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ – Φόβοι για διάστρεμμα

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου άσου Νεϊμάρ στον αγώνα με τη Σερβία και η αντίδραση του βιρτουόζου παίκτη που αποχώρησε κλαίγοντας γεννούν φόβους για την συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Νεϊμάρ εντοπίστηκε από την κάμερα να «κλαίει» αποχωρώντας ως αναγκαστική αλλαγή και ήδη υπάρχει ανησυχία τόσο στις τάξεις της εθνικής Βραζιλίας όσο και στους οπαδούς της «Σελεσάο».

Ο επιθετικός της PSG έπεσε στον αγωνιστικό χώρο προς το τέλος του αγώνα από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό στον αστράγαλο του Νεϊμάρ.

Όλα συνέβησαν στο 79ο λεπτό του αγώνα στον οποίο η Βραζιλία επικράτησε άνετα με 2-0 επί της Σερβίας. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες που ακολούθησαν τον έδειχναν να πιάνει το κεφάλι του με απόγνωση – κάτι που είναι ένδειξη, ορισμένοι πιστεύουν, ότι ξέρει ότι θα μείνει «εκτός» για το υπόλοιπο του Μουντιάλ.

Ο Νεϊμάρ δέχθηκε εννέα φορές φάουλ από αντιπάλους του της Σερβίας και έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στον αστράγαλο στο παρελθόν. Ο επιθετικός έπεσε μετά από ένα σκληρό τάκλιν από τον αμυντικό Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο Παρασκευή για να φανεί η έκταση της ζημιάς που υπέστη στον αστράγαλο.
Σε κάθε περίπτωση είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον επόμενο αγώνα της Βραζιλίας.

Πηγή: Dailystar.co.uk
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More